S Laagland
Direct naar content

Functieoverzicht

Algemeen

Elke adviseur heeft een gerichte afgeronde opleiding op academisch niveau. Binnen onze organisatie kennen wij vier adviesniveaus:
- junior adviseur
- onderzoeker / adviseur
- senior adviseur
- senior adviseur A.

Junior adviseur
Een junior adviseur werkt onder supervisie van een senior adviseur in diverse projecten. Hierbij neemt een junior adviseur onderdelen van een opdracht zelfstandig voor zijn rekening. Daarnaast wordt een junior adviseur nauw betrokken bij productontwikkeling, omdat zij door hun frisse blik een toegevoegde waarde kunnen bieden. Binnen Laagland'advies stromen junioren binnen maximaal 3 jaar door naar een adviseursfunctie.
Functiecompetenties: CarriŤreĖ en persoonlijke ontwikkeling, probleemanalyse en flexibiliteit.

Onderzoeker
Een onderzoeker werkt in opdracht van onze klanten en collega's en richt zich op kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden en consumentgericht onderzoek. Er wordt van een onderzoeker verwacht dat hij zelf opdrachten verwerft.

Adviseur
Een adviseur heeft minimaal 3 tot 4 jaar relevante werkervaring. Hij werkt grotendeels zelfstandig en is verantwoordelijk voor het zelfstandig verwerven van eigen opdrachten. Daarnaast wordt van een adviseur verwacht dat hij deelgebieden van productontwikkeling voor zijn rekening neemt.
Fucntiecompetenties: zelfvertrouwen en opbouwen en onderhouden van relaties.

Senior adviseur
Een senior adviseur heeft ruime relevante werkervaring. Hij werkt zelfstandig en is verantwoordelijk voor het zelfstandig verwerven van eigen opdrachten en opdrachten voor anderen binnen de adviesgroep. Een senior adviseur begeleidt junior adviseurs in hun persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling Daarnaast wordt van een senior adviseur verwacht dat hij actief is in productontwikkeling op het eigen vakgebied.
Functiecompetenties: opbouwen en onderhouden van relaties en ontwikkelen van anderen.

Senior adviseur A
Een senior adviseur A is het boegbeeld voor Laagland'advies. Daarnaast begeleidt de senior adviseur A junior adviseurs in hun persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Ook wordt van een senior adviseur A verwacht dat hij actief is in productontwikkeling: hij trekt een eigen terrein, is commercieel sterk en kan Laagland'advies sterk in de markt zetten.
Functiecompetenties: commerciŽle gerichtheid, strategische visie en impact.