Direct naar content

Onderzoek mogelijkheden de Oude Pastorie

/upload/laagland/nieuwe projecten 2009/amaris voor anker.jpg Amaris Voor Anker in Huizen biedt al ruim 50 jaar zorg, begeleiding en huisvesting aan ouderen en beschikt over grote ervaring en vakkundigheid bij het leveren van thuiszorg op maat. Zij heeft haar oog laten vallen op een oude pastorie en vroeg Laagland'advies om de mogelijkheden te onderzoeken.

Laagland'adviseur Marten de Vries inventariseerde de mogelijkheden van koop en nieuwe bestemming voor de 'Oude Pastorie'. Het gaat hier om een oud monumentaal pand (de pastorie) met een grote tuin, gelegen in het centrum van Huizen. Volgens het bestemmingsplan heeft het perceel een maatschappelijke bestemming. De verkoper stelt als extra voorwaarde dat er geen commerciŽle activiteiten worden ontplooid vanuit het pand.

Laagland'advies heeft geconstateerd dat er behoefte en mogelijkheden zijn om in de tuin 20 luxe appartementen te realiseren met algemene ruimten en zorgdiensten. Op basis van deze informatie heeft Amaris een beargumenteerd bod uitgebracht op de 'Oude Pastorie'.

Voor meer informatie neemt u contact op met Marten de Vries via telefoonnummer 030 692 70 90.