Direct naar content

Woonruimteverdeling

Laagland'advies en woonruimteverdeling zijn twee begrippen die al sinds jaar en dag aan elkaar verbonden zijn. We zien dat woonruimteverdeling nodig blijft in een gespannen markt. Maar we zien ook krimpregio's ontstaan waar het accent van verdelen naar marketing verschuift. Het etaleren van de vrijkomende woningen in niet alleen de eigen gemeente, maar ook daarbuiten wordt daarbij steeds belangrijker. De klant staat centraal en woonruimteverdeling haakt daar op in. We zien ook de opkomst van nieuwe technologieŽn die de woningzoekende klant van dienst kunnen zijn in de zoektocht naar een nieuwe woning.

Laagland'advies ondersteunt woningcorporaties en gemeenten bij:

Evaluatieonderzoek
Uw systeem is enkele jaren geleden ingevoerd en u wilt weten hoe het systeem gewaardeerd wordt door bijvoorbeeld woningzoekenden, klanten, medewerkers, bestuurders en partner-organisaties. Met onze aanpak bieden wij u handvatten om het bestaande systeem, de organisatie of bijvoorbeeld de klanttevredenheid te verbeteren.

Ontwikkeling en implementatie van een nieuw woonruimteverdelingssysteem
Aanbodmodel, optie- en lotingmodule, makelmoduleÖ allemaal mogelijkheden waar u misschien nu nog niet aan gedacht heeft, maar die wel mogelijk zijn. Laagland'advies ontwikkelt in samenwerking met Orka-advies een nieuw woonruimteverdeelsysteem. Dat kan regionaal of lokaal zijn.

Communicatie bij de introductie van een nieuw woonruimteverdelingssysteem
Heeft uw communicatieafdeling het simpelweg te druk om deze klus er nog bij te doen? Laagland'advies kan ondersteuning bieden. Onze projectleiders nemen o.a. de taak op zich om de introductie van het nieuwe systeem voor te bereiden, tekstschrijfbureaus en communicatieadviesbureaus aan te sturen en de projectgroep voor te zitten.

Opstellen van een convenant en/of huisvestingsverordening
De nieuwe huisvestingswet is in zicht. U wilt graag een nieuw convenant laten opstellen gelinkt aan de woonvisie. Wij kunnen u ondersteunen bij het opstellen van een nieuw convenant en/of huisvestingsverordening.

Voor meer informatie neemt u contact op met Mieke Hanemaaijer of Linda van de Lagemaat via telefoonnummer 030 692 70 90.